Thomas_Emilie_Kjærestefotografering_Mari

OM OSS

Foto av Marianne Wåhlberg

"Thomas er en av de dyktigste gitaristene jeg kjenner. Han er dedikert, fokusert, morsom og ekstremt musikalsk"

- Mari Olsen Onsøien, artist og låtskriver

"Emilie stråler med sitt energiske uttrykk. Hun  har en usedvanlig klar stemme som går rett inn hos alle."

- Bernard Bornstein, musikkviter og komponist

fullsizeoutput_3630_edited.jpg
IMG_2991.jpeg

Thomas og Emilie er et samboerpar i slutten av 20-årene, boende i Oslo. Med bred utøvende erfaring og en usedvanlig god kjemi, leverer de helhetlige og stemningsfulle innslag i diverse sammenkomster. 

 

Thomas Engebretsen er utdannet musiker fra LIPA i Liverpool. Der ble han utdelt pris av Paul McCartney for den beste gitaristen ved skolen. Han har også en bachelor i musikkdesign ved Høyskolen Kristiania. Med bred erfaring innen utøvende musikk har han blant annet spilt med artister som Elg (Dance With a Stranger), Odd René Andersen, Cir.Cuz, Iselin Solheim (Alan Walker). Thomas er også komponist og har skrevet musikk til kortfilmer og reklamefilmer. I tillegg jobber han også som musikklærer ved Oslo Rock School.

 

Emilie Evjen Berg har gjennom musikaler og scenekunst fått uttrykt sin kjærlighet for sang. Hun har sunget i diverse kor fra barneskolealder. Hun har blant annet vært med å vinne Det store korslaget i Surnadal. Hun har utdanning innenfor teater/musikal, og under dette musikk/sang (VGS, folkehøyskole og Høyskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo Met)).